Over Ewa Kotlinska
"Mijn passie is mensen mooier maken"
Over mij

Over mij

Ik ben inmiddels 20 jaar (sinds 1996) specialiste op het gebied van Permanente Make-up. Ben docente PMU geweest en heb daarnaast mijn eigen studio. Tevens werk ik op diverse plekken in het land bij gerenommeerde salons.

Hoe het allemaal begon?

1996 - Polen: 16 uur per dag werken in een salon voor Permanente Make-up en als nagelstyliste was normaal en absurd goed voor de werkervaring… als je klanten had tenminste. Daar had ik geen gebrek aan en binnen no-time wist ik dat snelheid en 100% kwaliteit leveren een goede business was. Ik leerde mezelf aan uiterst efficiënt en accuraat te werken. Deze combi bleek een prima formule voor beroemdheden met een gebrek aan tijd. Omdat ik op een gegeven moment alleen nog maar VIP's als klant had, besloot ik mijn grenzen te verleggen, zowel letterlijk als figuurlijk. Maar naar welk land?!

Toen ik in 2004 in Nederland terecht kwam, was ik al snel verkocht: dit werd mijn nieuwe thuisbasis. Ik kwam terecht bij Tilly's Nailstudio, die mij waardeerde om mijn kwaliteit en professionaliteit (en me toch nog van alles wist te leren, waarvoor dank Tilly!).

Amper een jaar later kreeg ik de kans om commerciëlere klussen te gaan doen als nagelstyliste, waardoor ik kennis maakte met o.a. Govert de Roos, Chantal Bles en Mari van de Ven.

1K2A5231

In 2006 kwam de omslag. Een enorm leuke blonde dame vroeg me haar nagels te doen… het klikte en na een behandeling van 30 minuten waren we er over uit: dit moeten we vaker doen! Die leuke blonde dame bleek Candy Dulfer te zijn en in de jaren na die ontmoeting werkte ik o.a. voor Carin Verbruggen, Trijntje Oosterhuis, Berget Lewis en Leona Philippo, Vogue (ja ja, ik mocht voor de allereerste Nederlandse editie mijn ding doen!), Hermes, Kenzo, G-Star, Moordwijven, Talkies en TV-programma's zoals X-Factor en The Voice of Holland.

Sinds 2015 heb ik me volledig op Permanente Make-up gericht en daarbij is nagelstyling meer naar de achtergrond verdwenen.

Destijds in 2009 viel mij al op dat het in Nederland niet zo best gesteld was met de resultaten van Permanente Make-up, bovendien waren het niet alleen VIP's die hier behoefte aan hadden. Dus trok ik mijn skills die ik in Polen al had verworven weer uit de kast en kwam in aanraking met Ecuri Cosmetics. In een oogwenk gaven ze me een aanstelling als docente Permanente Make-up en hield ik presentaties op beurzen.

Inmiddels heb ik veel tevreden klanten uit binnen- en buitenland mogen helpen. Ik kijk er dan ook naar uit om te horen wat jouw beautydoelen en -dromen zijn!

Mijn passie is Permanente Make-up.
Mijn passie is mensen mooier maken.
Mijn passie = mijn trots.

Veel liefs, Ewa

Over Ewa Kotlinska

Ewa Kotlinska is al jaren specialist op het gebied van Permanente Make-up. Haar passie voor permanente make-up is zo groot dat ze ook regelmatig les geeft in permanente make-up.

Ze werkt voor vrouwen, mannen, Alopecia patiënten maar ook voor bekende magazines zoals Vogue TV-programma's zoals X-Factor en The Voice of Holland en VIP's zoals Trijntje Oosterhuis en Candy Dulfer.

Lees meer over Ewa »

Bekijk voor en na foto’s

Afspraak maken?

Neem gerust contact met mij op om een afspraak te maken voor uw wensen in permanente make-up of voor de nagelstudio.

Stuur een Whatsapp!