Healy

Het kost geen energie, het gééft energie!

Mijn motivatie en eigen verhaal

Ewa healy 4Enige tijd geleden kwam ik bij toeval in contact met de Healy. Mijn eerste indruk was: "Dat is niks voor mij." Mijn nieuwsgierigheid won het echter van de scepsis, een soort van 'Baat het niet dan schaadt het niet' idee en dus nam ik het aanbod aan om de Healy vrijblijvend te proberen. Mijn fysieke en mentale gesteldheid waren niet bepaald optimaal op het moment dat ik met de Healy startte. Ik had te kampen met een behoorlijke burn-out, en eerlijk gezegd verwachtte ik er niets van.

Mijn verbazing en ongeloof waren dan ook groot toen ik al vrij snel bepaalde veranderingen constateerde in mijn welzijn. Zowel fysiek als mentaal gebeurden er dingen met me die ik het beste kan omschrijven als een bewustwordingsproces van me anders (beter) voelen, maar niet goed weten waarom. Ik besloot door te gaan, gemotiveerd door dit onverwachte succes. Naast bepaalde lichamelijke reacties (detox van zware metalen in lichaamsvocht dat werd afgevoerd, meer energie en een paar kilo gewicht minder) werd ook mijn hoofd weer helderder en voelde ik me sinds lange tijd weer opgewekt. Het genieten van het leven keerde terug, Ook een algeheel verbeterde fysieke toestand droeg bij aan het achterlaten van de burn-out.

Ik moet daarbij nog vertellen dat ik echt al van alles had geprobeerd om mijn burn-out te neutraliseren, waaronder reguliere therapie. Therapie heeft me zeker ook op weg geholpen, maar er bleef een gevoel van nog niet optimaal hersteld te zijn en meer nodig te hebben. Ik wist alleen niet wat en zat een beetje op een dood punt wat dat betreft. De hoop op verbetering was laag, totdat de Healy mijn pad kruiste.

Na verdere bestudering van de Healy methode werd me duidelijk dat het toch wel iets meer is dan een simpel apparaatje. De Healy is een complex bio-energetisch apparaat met een nieuwe kijk op gezondheid, voortkomend uit het besef dat een mens meer is dan een individueel bewustzijn en voor mij was het precies wat ik nodig had. Inmiddels ben ik zover dat ik besloten heb dat de Healy mijn leven aanzienlijk verbetert en ik het niet meer wil missen. Voor mij is het een levenswijze geworden om mijn lichaam en geest in balans te brengen en te houden. Mijn motto is:

Het kost geen energie, het gééft energie!


Lees meer over de Healy, de Healy in de praktijk en het aanbod van Healy behandelingen.