Healy

Er zijn twee soorten behandelingen met de Healy

Hoe werkt Healy in de praktijk?

Ewa healy 2Je lichaam is omgeven door een bio-energetisch veld en je lichaam zelf bestaat ook uit energie. Daar hoort een bepaalde spanningstoestand bij met een trillingsfrequentie. De cellen (celmembranen) reageren op verstoringen door het verlies van spanning. Een elastiek waar de rek uit is houdt de boel minder goed bij elkaar dan een elastiek dat op spanning is. Je lichaam is dus vatbaarder voor ziektes of andere verstoringen bij een (te) lage spanning in de cellen. De Healy reguleert deze spanning door trillingen te sturen via het bio-energetische veld (zonder elektroden) en/of gerichte microfrequenties (microstroom met behulp van elektroden) naar delen van je lichaam die het nodig hebben. Om te weten wat voor JOU nodig is zal er altijd eerst een analyse via de Healy plaatsvinden.

Elke behandeling zorgt ervoor dat de cellen gaan resoneren op wat wordt verzonden. Resonantie is dus het effect dat veroorzaakt wordt door het sturen van trillingen (zonder elektroden) en/of microfrequenties (microstroom). De celmembranen kunnen op deze manier hun natuurlijke spanningstoestand weer bereiken en je lichaam met al zijn organen in een betere balans brengen.


Er zijn dus twee soorten behandelingen met de Healy:

1. Behandeling zonder elektroden (bio - energetisch)
Deze vorm van behandelen werkt via het energetische veld om je heen op een breed vlak.
Het dragen van elektrodes is niet nodig hierbij. Via de Healy verstuur ik de voor jou benodigde
trillingen naar jouw bio-energetische veld.

2. Behandeling met elektroden (microfrequenties)
Deze vorm van behandelen is intenser en directer omdat je elektrodes op je lichaam draagt.
Via de Healy verstuur ik de voor jou benodigde microfrequenties (microstroom) door jouw
lichaam. De microfrequenties bereiken je cellen via je zenuwbanen. Dit is pijnloos omdat het
microstroom is.

Beide methodes zorgen dus voor resonantie in je lichaam, maar op verschillende wijze. Een en ander kan heel gericht gebeuren door het kiezen van het juiste programma. Maar veel staat met elkaar in verband en een verbetering van 1 problematiek zal een andere problematiek ook aanraken in veel gevallen.


Lees meer over de Healy , mijn eigen verhaal en het aanbod van Healy behandelingen.