Healy

Wat is Healy

Ewa healyDe Healy is een geavanceerde technologie gebaseerd op de nieuwste inzichten in de quantum fysica. De informatievelden zoals beschreven door de quantum fysica maken duidelijk dat alles met elkaar verbonden is. Ook het menselijk bewustzijn kan gezien worden als een informatieveld. De energievelden die zich in de diverse informatievelden bevinden vormen samen een groot web waarvan wij als mens onderdeel uitmaken en waardoor we allemaal met elkaar verbonden zijn. Je kunt het zien als een kosmisch bewustzijn waar alles samenkomt. Mensen communiceren met deze energetische velden via hun individuele bewustzijn.

Wanneer je ziek wordt bevindt je lichaam zich in een trauma toestand. Op cellulair niveau zorgt dat voor een verzuring van de ruimte. Er komt adrenaline vrij wat ons in staat stelt tijdelijk beter te kunnen reageren op het ziek zijn, zowel lichamelijk als geestelijk. Maar als de ziekte langdurig is en/of verergert, raakt het subtiele elektrolytische evenwicht tussen de binnen- en de buitenkant van de cellen verstoord. Het celmembraan verliest hierdoor meer en meer zijn natuurlijke spanningstoestand en ziektes hebben meer kans van slagen. De oorzaak van ziektes wegnemen is niet altijd mogelijk. Het kan een oorsprong hebben buiten jouw macht. Het kan je overkomen zoals een ongeluk mensen ook overkomt. De Healy technologie geeft je echter de mogelijkheid om aan diverse verstoringen te werken via trillingen op het niveau van de quantum fysica.

We noemen dit integrale geneeskunde, bio-energetische geneeskunde, holistische geneeskunde of ook wel informatieveld geneeskunde en frequentie geneeskunde. Behandelingen met de Healy zijn geen wondermiddel of magische pil. Maar omdat de Healy de taal van de cel spreekt op het niveau waar de bio-fysische processen contact maken met het energieveld, is het een methode die het ziektebeeld positief beïnvloedt.

De communicatie van de Healy verloopt via het sturen van trillingen naar het bio-energetische veld om je heen en/of via microfrequenties (microstroom) door middel van elektrodes op je lichaam. De Healy analyseert via de informatievelden op welke tijd en hoe lang een bepaalde trilling en/of frequentie nodig is. Voor elk aspect van je gezondheid heeft de Healy een compleet programma dat afgestemd kan worden op wat voor JOU de meeste aandacht nodig heeft. Op deze manier kan de natuurlijke harmonieuze staat van het lichaam bevorderd worden.

DE Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en bijbehorende slaapstoornissen. Alle andere toepassingen van de Healy worden niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond. Dus in het kort, Healy is bewezen geschikt bij de volgende aandoeningen:

- Chronische pijn
- Botten
- Fybromyalgie
- Gewrichten
- Migraine
- Slapeloosheid
- Mentale gezondheid (depressie, angst, burn-out etc)

In het geval van het gebruik van microfrequenties (microstroom): Elektrotherapie is veilig voor iedereen, hetzij om uw gezondheid te bevorderen, dan wel om uw gezondheid te bewaren*.

* behalve voor pacemaker patiënten, zwangere vrouwen, patiënten met recente transplantaties en ernstige gevallen van epilepsie. In de regel geldt dat op plekken van het lichaam waar een implantaat aanwezig is, die plek beter vermeden kan worden qua elektrotherapie. De overige delen van het lichaam kunnen well behandeld worden. Hetzelfde geldt voor oude amalgaam vullingen en bijvoorbeeld kaakklachten. De vullingen in de kaak gaan niet goed samen met elektrotherapie.


Lees meer over mijn eigen verhaal, de Healy in de praktijk en het aanbod van Healy behandelingen.

Over Ewa Kotlinska

Ewa Kotlinska is al jaren specialist op het gebied van Permanente Make-up. Haar passie voor permanente make-up is zo groot dat ze ook regelmatig les geeft in permanente make-up.

Ze werkt voor vrouwen, mannen, Alopecia patiënten maar ook voor bekende magazines zoals Vogue TV-programma's zoals X-Factor en The Voice of Holland en VIP's zoals Trijntje Oosterhuis en Candy Dulfer.

Lees meer over Ewa »

Bekijk voor en na foto’s

Afspraak maken?

Neem gerust contact met mij op om een afspraak te maken voor uw wensen in permanente make-up of voor de nagelstudio.

Stuur een Whatsapp!