Ervaringen & Reviews

Ervaringen

Miranda Cardozo

Ik kan Ewa aan iedereen aanraden! Ewa luistert goed naar je wensen en vertaalt dit in een eerlijk en persoonlijk advies. Tevens weet Ewa mensen op hun gemak te stellen. Ik heb zowel mijn eyeliner als mijn wenkbrauwen door Ewa laten doen en ben zeer tevreden met het eindresultaat! Ik krijg veel complimenten uit de omgeving en op mijn aanraden zijn al meer mensen naar tevredenheid geholpen door Ewa!

Het eindresultaat is heel natuurlijk en oogt zeer professioneel.
Kortom: een topper dus!

- Miranda Cardozo
Dominique de Vries

Ewa verricht enorm goed werk.
Ik ben inmiddels vaste klant en rij 200 kilometer met de auto speciaal naar haar toe voor een behandeling. Dit geeft aan dat zij zich onderscheid van alle anderen.
Inmiddels heb ik prachtige wenkbrauwen en eyeliner boven en onder. Ik ben er zo blij mee. Ik kijk altijd uit naar mijn bezoek aan Ewa.
Bedankt Ewa voor al het moois wat je mij brengt en voor mijn gevoel van eigenwaarde!

- Dominique de Vries
Jolanda Lenting

Kan het iedereen aanraden.  Studio 5 Sterren Permanente Make-Up Ewa Kotlinska maakt perfecte wenkbrauwen. Zes jaar geleden was mijn eerste keer bij Ewa. Ze gaat ze niet zomaar hup aanbrengen. Nee ze neemt de tijd om te kijken welke vorm wenkbrauw het beste bij je gezicht past. Omdat ik hele lichte wenkbrauwen heb ( die je niet ziet) was mijn eerste reactie weer o wat donker, maar na één week waren de korstjes weg en kwamen de mooie wenkbrauwen tevoorschijn. Nog elke dag heel blij mee.

- Jolanda Lenting
Elisabeth Brockhoff

Al mijn hele leven ben ik aan het rommelen geweest met mijn wenkbrauwen. Het groeide ongelijk, een deel van mijn linker wenkbrauw groeide niet en mijn moeder attendeerde mij meerdere malen dat ik "zo toch niet de deur uit kon gaan?" 10 jaar lang heb ik het bijgetekend. Dan was het weer te donker, te licht, ongelijk, scheef etc. Ongeveer een maand geleden was ik er KLAAR mee! Ook al vond ik het eng, permanente make-up was de volgende halte. Vele namen ben ik tegengekomen, maar aangezien het zo frontaal is en bepalend voor je gezichtsuitdrukkingen wilde ik zeker weten dat als ik het liet zetten, dat het ook goed gedaan zou worden. Daar begon de zoektocht. Waarom settelen voor iets wat dichtbij zit en misschien niet goed uitpakt, als je ook kan kiezen voor iemand die met de BN'ers werkt. Als de BN'ers deze persoon vertrouwen, wat kan er dan misgaan? Zo kwam ik uit bij Ewa. Een geweldige, no-nonsense policy, lieve, gezellige en vrolijke vrouw. Naast dat het erg gezellig was, ben ik ook supertevreden met het eindresultaat. Ze heeft erg goed werk verricht en ben oh zo blij dat ik de keuze heb gemaakt mijn wenkbrauwen bij haar te laten doen. Ik woon in Nijverdal en zij heeft haar praktijk in Amstelveen. Ja, het ligt niet naast de deur, maar het is zeker de moeite waard! Wil jij met het gevoel wakker worden dat je zo je bed uit kan rollen, kleren aan kan doen en zo de deur uit kan gaan? Breng dan een bezoekje aan Ewa! Ze is je tijd, geld en moeite dubbel en dwars waard!! Ewa echt super bedankt!!

- Elisabeth Brockhoff
Liesbeth T Hart

Bij Ewa Kotlinska in behandeling gaan is voor mij een soort verwendag. Heerlijk relaxed sfeertje en alle aandacht. En wat gaat Ewa zorgvuldig en verantwoord te werk! En wat een prachtige resultaten - ik voel me weer helemaal vrouw, en nog een hele mooie ook!

- Liesbeth T Hart
Ula Misiewicz

Al een lange tijd twijfelde ik over permanente Make up.Om dit goed te kunnen brengen is vakmanschap vereist. Ewa is zo'n vakvrouw, eerder kunstenares! Ik ben blij dat ik bij haar terecht Ben gekomen.Wat ben ik onwijs blij met het resultaat! De combinatie van de fijne salon, het muziekje op de achtergrond en de duidelijke en op gemak stellende Ewa ,zorgden ervoor dat de tijd voorbij vloog. Een dag na de behandeling kreeg ik al veel complimenten, laat staan hoe dat zal zijn na een paar weken! Ik kan het iedereen aanraden, twijfel niet langer, maar bel Ewa voor een afspraak! Ewa bedankt.

- Ula Misiewicz
Debbie Smelt

Na twee keer eerder permanentemake up gehad te hebben, met tegenvallende resultaten, heb ik een afspraak gemaakt bij Ewa. Wát een superleuk, enthousiast en warm mens ben je! Je voelt je meteen welkom en de sfeer is zeer prettig. Het resultaat van mijn wenkbrauwen is prachtig. Ze zijn eindelijk weer mooi van vorm en ik hoef ze, ondanks de permanente make up, niet meer bij te tekenen. Dit was voorheen wel het geval. Ik ben zeer tevreden en zal zeker terugkomen bij je!

- Debbie Smelt
Jacqueline Sturkenboom

Na jarenlang erover nagedacht te hebben maar eigenlijk gewoon niet gaan omdat ik niet durfde, afgelopen donderdag te knoop doorgehakt en een afspraak gemaakt voor de volgende dag ( gelukje dat er plek was). En nu ben ik apetrots op mijn nieuwe wenkbrauwen!!! Al moeten ze herstellen, ze zien er al 100x beter uit dan dat het was. Super mooi van vorm! DANKJEWEL Ewa je bent een bijzonder mens ..... Je luisterend oor, je enthousiasme, je spontane en begripvolle benadering stelde mij op mijn gemak, zodat ik totaal ontspannen in jouw stoel lag. Ik kan het iedereen aanraden en als ik had geweten wat ik nu weet dan had ik het 10 jaar eerder laten doen!

- Jacqueline Sturkenboom
Margot Gerritse

Ben al jaren super blij met mijn wenkbrauwen die door Ewa voorzien zijn van permanente Make-up. Van vormeloze donkerblonde 'dingen' naar mooi gevormd en donker. Toedeloe wenkbrauwpotlood! En dat alles terwijl ik in haar o zo fijne studio naar de blauwe lucht lag te kijken. Helemaal top!

- Margot Gerritse
Eline Bennink

Vorig jaar heb ik door Ewa permanente eyeliner laten zetten. Hier heb ik geen moment spijt van gehad. Ideaal om 's ochtends op te staan met een perfecte eyeliner die niet uitloopt.

De behandeling is mij erg mee gevallen. Doordat er voor het zetten van de eyeliner een verdovende creme werd aangebracht, heb ik de behandeling niet als pijnlijk ervaren. Ik voelde alleen irritatie door het naaldje. Ewa legt alles duidelijk uit, gaat proffesioneel te werk en neemt alle tijd voor je.

Bij mij zat de eyeliner in één keer goed, er was geen nabehandeling nodig. Na de behandeling waren mijn oogleden wel wat gezwollen, maar dit was na een aantal dagen helemaal weg getrokken.

- Eline Bennink
Shannen Regtop

Gisteren mijn nabehandeling gehad van PMU wenkbrauwen, super tevreden mee. Ewa is een lieve, spontane zeer kundige vrouw die weet waar ze over praat en alles tot in de detail uitlegt zodat je je super op je gemak voelt. Ik zou iedereen aanraden om bij haar in behandeling te gaan als je PMU wilt!

- Shannen Regtop
Monika van Kampen

Beste Ewa, bedankt voor mijn mooie PMU wenkbrauwen!!! Ik ben nogmaals zeer tevreden over het resultaat en ook over je zachte, lieve manier waarop je werkt!!!.

- Monika van Kampen
Tilly Greenfield

Al 15 jaar wilde ik ontzettend graag permanente wenkbrauwen. Ik vond het zo vervelend om ze iedere dag bij te tekenen. Waarbij de ene dan lukte en de andere totaal niet. Ik was alleen te bang om ze aan iemand toe te vertrouwen. Uiteindelijk heb ik de stap gemaakt en op basis van goede ervaringen van een vriendin een afspraak met Ewa gemaakt. Super zenuwachtig kwam ik bij haar in de salon van Diana Viet in Hoogezand. Ze begon enthousiast mijn wenkbrauwen te tekenen. En toen keek ik in de spiegel... en schrok! Dat wilde ik niet, dat was ik niet! Met heel veel aanwijzigingen van mijn kant heeft ze er uiteindelijk iets van gemaakt, waar zij zelf niet achter stond. Echter was ik er (na de herstelperiode) best blij mee. Totdat ik terugkwam voor het bijwerken en Ewa me vertelde me dat zij het resultaat niet mooi vond. De kleur had goed gepakt, maar de vorm was niet goed. Ze had de wenkbrauwen op deze manier getekend omdat ik zo zenuwachtig was en het zo wilde. Vanaf nu zou haar eigen gang zou gaan en ik vertrouwde haar totaal! Ze heeft ontzettend veel ervaring en weet zo goed wat ze doet. Zonder dat ik nog in de spiegel heb gekeken, heeft ze op haar manier mijn wenkbrauwen bijgewerkt, met de mededeling dat ze m'n wenkbrauwen over een aantal maanden helemaal op "haar" manier gaat maken. Maar ze zijn nu al mooi... ZO MOOOOIIII!!!!! Ik ben er zo ontzettend blij mee en had gewild dat ik dit 15 jaar eerder had gedaan, maar toen kende ik Ewa niet, dus ben daarom heel blij dat ik gewacht heb. Ewa is daarbij een top persoonlijkheid. Heel erg duidelijk en neemt geen blad voor de mond. Gaat alleen voor het beste resultaat en niet voor minder. Ik kan niet wachten tot de volgende behandeling!

- Tilly Greenfield

Reviews

Hieronder vindt u een kleine selectie reviews, wilt u er meer lezen? Bekijk dan onze review pagina op Facebook!

Super blij met m'n "nieuwe" wenkbrauwen!
Ben erg professioneel behandeld door Ewa, dankjewel!

- Candy Steenkamp

Check even de nieuwe business van mijn vriendin Ewa Kotlinska. Zij doet onder andere waanzinnige dingen met permanente make up. Zij werkt op een hele nieuwe manier; vanuit haar visagie achtergrond, dus niet van die lippen met een randje, maar helemaal ingekleurd, met een prachtige vorm, en wenkbrauwen is ze ook een ster in.
Het ziet er allemaal heel natuurlijk uit. Ik ben fan en klant!

- Candy Dulfer

Heb 4 1/2 jaar profijt van mijn permanente make-up gehad. Vanavond zijn ze weer opgefrist, helemaal top!

- Heleen Brouwer

Ik ben fan van ewa, wat een mooie resultaten onwijs blij met je.

- Mo Helm

Ontzettend blij en uiterst tevreden met mij nieuwe wenkbrouwen... een aanrader. Bedankt Ewa.

- Nadine Naumann

Er zijn genoeg salon's waar je je wenkbrauwen kan 'laten doen' , maar Ewa creëert ze! En dat is nou precies het verschil. Dank je wel Ewa, je bent de beste.

- Paulina Blom Heitz

Ewa is de beste. Altijd vriendelijk en weet precies wat ze doet. Bedankt

- Claudia Hes

Heel erg professioneel en gedreven. Weet precies hoe ze het wil hebben en neemt hier ook de tijd voor. Eindresultaat is dan ook prachtig! Zeker aan te raden!

- Andrea Roossien

Lieve Ewa, wat ben jij toch een perfectionist! Ben zo dankbaar elke keer als ik een behandeling bij je onderga!
Super happy met mijn permanente make up! Een kunstenares met passie voor haar vak die haar klanten uitsluitend het beste van het beste wil geven...ben happy dat ik daar ook 1 van ben!

Over Ewa Kotlinska

Ewa Kotlinska is al jaren specialist op het gebied van Permanente Make-up. Haar passie voor permanente make-up is zo groot dat ze ook regelmatig les geeft in permanente make-up.

Ze werkt voor vrouwen, mannen, Alopecia patiënten maar ook voor bekende magazines zoals Vogue TV-programma's zoals X-Factor en The Voice of Holland en VIP's zoals Trijntje Oosterhuis en Candy Dulfer.

Lees meer over Ewa »

Bekijk voor en na foto’s

Afspraak maken?

Neem gerust contact met mij op om een afspraak te maken voor uw wensen in permanente make-up of voor de nagelstudio.

Stuur een Whatsapp!