Contact

Afspraak maken?

Neem gerust contact met mij! Dat gaat het snelst via WhatsApp (+31) 6 31 26 77 36

Op Whatsapp berichten heb ik de kans om sneller te reageren. Schikt deze manier niet voor u? Vul dan hier het onderstaande formulier in. LET OP! Het antwoord kom vaak in de ongewenste mail en/of spam.

Wij zijn alleen in mijn praktijk aanwezig tijdens afspraken.

Contactgegevens

Ewa Kotlinska Permanente Make-up Noord-Holland
Punter 3
1186 PK Amstelveen

KvK: 30197796


Openingstijden

Voor PMU kunt u op afspraak terecht op de volgende dagen:

dinsdag t/m donderdag   10:00 - 16:00 uur

Om de behandelingen veilig uit te voeren, heb ik meer tijd nodig om de zaak voor en na elke klant schoon te maken, daarom was ik noodzakelijk om mijn werkwijzen aan te passen. Ik voer maximaal 2 behandelingen uit per dag. De eerste behandeling neemt plaats om 10:00 uur en de volgende om 13:00 uur. Op zo een manier van werken kan ik gerust zeggen dat ik niet alleen zorg neem voor jouw schoonheid, maar ik zorg ook dat wij allemaal veilig en gezond blijven. Tot gauw!
Ewa Kotlinska 
De permanente make-up specialiste


Wij zijn alleen in mijn praktijk aanwezig tijdens afspraken.

Ik volg alle richtlijnen op het gebied van hygiëne en veiligheid, zodat jij met vertrouwen kunt boeken.


Studio alleen bereikbaar met trap

Ter informatie: de nagelstudio van Studio 5 Sterren is gevestigd in een pand met 3 trappen. Bent u slecht ter been of heeft u moeite met traplopen, dan willen wij u graag via deze weg informeren. Wij beschikken niet over een (stoel)lift. Onze excuses als dit voor u betekent dat een behandeling in onze nagelstudio niet mogelijk is.

Over Ewa Kotlinska

Ewa Kotlinska is al jaren specialist op het gebied van Permanente Make-up. Haar passie voor permanente make-up is zo groot dat ze ook regelmatig les geeft in permanente make-up.

Ze werkt voor vrouwen, mannen, Alopecia patiënten maar ook voor bekende magazines zoals Vogue TV-programma's zoals X-Factor en The Voice of Holland en VIP's zoals Trijntje Oosterhuis en Candy Dulfer.

Lees meer over Ewa »

Bekijk voor en na foto’s

Afspraak maken?

Neem gerust contact met mij op om een afspraak te maken voor uw wensen in permanente make-up of voor de nagelstudio.

Stuur een Whatsapp!